Sommaren 2013 var första gången jag gick Ann Ljungbergs Sommarskolan: Skriv en roman. Det var den första skrivarkursen jag någonsin gått och det var fantastiskt bra för mig. Jag kom igång med vanan att skriva regelbundet, jag fick en massa bra verktyg för att komma vidare med min bokidé och jag fick jättebra feedback.

Och jag fick ”mingla” online med andra skrivande människor, vilket fick mitt självförtroende att öka och jag vågade tänka på mig själv som, i alla fall blivande, författare.

Sen hände Livet… och jag tappade styrfart och skrivlusten vobblade rejält. Sommaren 2014 gick jag kursen igen men kom aldrig riktigt igång, så skrivandet blev satt på undantag för att allt det där andra i livet skulle få plats.

Länge fick längtan efter att komma igång igen stå tillbaka, och jag gjorde flera försök att komma igång att skriva igen, men jag hittade inte gnistan liksom. Men nu så är årets Sommarskola igång igen och jag känner mig mer taggad än någonsin att komma vidare med både boken och andra skrivprojekt.

Tredje gången gillt 😉

Kommentera