Sommar 2013
Men titta… nu har tiden runnit iväg igen. I vanliga fall brukar såna här uppehåll i bloggandet bero på att jag blivit distraherad och spårat ur från planen. Men icke denna gång (sade hon stolt). I alla fall inte enbart. Förutom att jobba och skriva har jag hunnit med en del sommaraktiviteter också. Favoriten var en härlig dagstur med ångbåt Södertälje-Stockholm tur och retur. En återkommande tradition. I år var vädret perfekt och turen helt underbar. Bästa hittills och massor av tid att fundera och samla intryck och gestaltningsidéer till skrivandet.

Resten av tiden har jag ägnat åt skrivarkursen med Ann Ljungberg. Tänk, jag som var nervös för att gå en skrivarkurs. Men det har blivit jättebra. Jag är igång och skriver. Övningar varje dag gör att jag skriver varje dag. Ibland bara några meningar, andra dagar flera sidor. Och det är stor skillnad för mig att ha en grupp medresenärer att resonera med och följas åt med. Så himla inspirerande. Detta är det bästa jag gjort på länge.

Nu har vi passerat mitten på kursen och jag börjar redan känna lite sorg över att den kommer att vara över om några veckor. Men kvar blir nya vänner och massor av kunskap. Och jag kommer troligtvis att hoppa på en ny kurs igen när den här fått ”sätta sig” lite. Om inte förr… 😉

Kommentera