Jag pendlar väldigt mellan olika perioder. Jag har perioder då jag skriver intensivt. Och så perioder när jag nästan glömmer bort att jag höll på med ett skrivprojekt. Så där går det hela tiden, av och på, av och på.

Kanske är det så det är för de flesta. Eller så måste jag bara acceptera att det är så för mig. Eller så ska jag bara fortsätta städa bort allt ovidkommande. Dra ner på engagemang, vara lite osocial ibland och inte försöka hinna med allt hela tiden. Och jag har länge behövt avsäga mig flera andra projekt som jag är engagerad i. Det sistnämnda har jag hållit på med ett längre tag och jag börjar så smått märka av det i form av mer skrivtid. Nu gäller det att fortsätta städa ut så jag får ännu mer skrivtid.

Och så vore det trevligt att hitta ett sätt att hålla skrivlusten vid liv under längre perioder också. Eller så är det bara sån jag är.
Skrivperiod – målarperiod – grubbelperiod – nu-skiter -jag-i-allt-och-bara-är-period… och så skriver jag igen… och målar… osv. 🙄

Kommentera