Just nu är det grundplanering som pågår. Jag vet inte varför man alltid kommer på att det är dags att göra planer i början på året. Måndagar går ju också bra, men då är det början på veckan. Fast jag har aldrig känt någon dragning till att börja med något nytt i början på månaden. Undrar varför det är så?

Hur som helst, nu när jag kan se tillbaka på ett helt år av icke-skrivande så är det ingen tvekan om att jag verkligen, verkligen vill komma vidare med skrivandet i år. Så 2015 SKA bli mitt bästa skrivarår. Hittills! Man måste ju lämna öppet för att det kan bli ännu bättre senare förstås 😉

Så nu sitter jag här och räknar ord. Så många ord vill jag ha i min roman, då måste jag skriva si många ord i veckan och så många ord per dag. Sån matematik är ganska trevlig, för då känns stora projekt plötsligt helt genomförbara. Nästan enkla! Jag vet ju att det antagligen inte är så enkelt varenda dag, för skrivlusten brukar ju variera. Men jag är klar att fatta beslut om mitt första nyårs-önske-mål: Att skriva NÅGOT varenda dag.

På boken, på bloggen, någon skrivövning eller i nödfall bara en shoppinglista, men jag SKA skriva NÅGOT varenda dag. Hela 2015! Det ni!

Kommentera