September är här och då är det höst. Det känns i luften som är krispigare än förut, och syns i solens längre strålar om kvällen. Det betyder ny säsong och nyväckt lust att ta itu med insomnade skrivprojekt och vilsegångna halvt bortglömda bildidéer. Full av inspiration och ny skaparlust rusar jag in på kontoret för att ta itu med allt det härliga som bubblar under skinnet. Bara för att tvärstanna och tappa all energi i ett slag. För skrivbordet är ju fullt av SAKER.

Jisses, varför är det på det här viset? Jag är en hejare på att skapa kaos omkring mig, men jag kan banne mig inte skapa något UR kaos. Vissa kreativa människor behöver kaos. Jag verkar behöva ordning och reda, tomma ytor och saker på sina platser innan det går att släppa fram det kreativa flödet.

Kanske är det därför jag har så lätt att få nya idéer att flöda när jag är ute och går i skog och mark. Där mitt i naturen är allt liksom på sin rätta plats redan. Ordning och reda och inget av mitt hemmakaos följer med på promenaden.

Nä, nu tar jag och går ut och går. Sen ska jag städa skrivbordet. Sen får vi se.

Hepp! 🙂

Kommentera